Van a tot z begeleiding bij uw keukenwens

U zoekt de perfecte keuken, wij maken hem voor u!

Compleet advies

Alle zorg uit handen.

Keukenadviesbureau van der Valk

Van a tot z begeleiding bij uw keukenwens

Persoonlijke begeleiding van advies tot oplevering

Keukens

Keller Keukens

Kwaliteit als handelsmerk

Keukenadviesbureau van der Valk levert keukens van de Nederlandse fabrikant Keller. Met de inbouwapparatuur van onder ander Bosch, Siemens, ATAG en Pelgrim kan Van der Valk garant staan voor de beste kwaliteit. Een eerlijke prijs en een uitstekende service zijn daarbij vanzelfsprekend.

Ook op het gebied van werkbladen hebben bieden wij een ruime keus, passend bij elke smaak. Van kunststofbladen op multiplex tot werkbladen van composietsteen, natuursteen, keramieksteen, hout en roestvrij staal. Ook deze keukenonderdelen zijn afkomstig van top leveranciers. Keller keukens blinken uit in kwaliteit. Ze worden geplaatst op kunststof stelpoten. Daarnaast zijn ze uitgevoerd in stoot- en kras vaste materialen en uitgerust met 100% uittrekbare metalen laden met automatische dichttrek mechanisme. De toegepaste metalen clipscharnieren zorgen ervoor, dat deuren in een handomdraai gedemonteerd kunnen worden.

5 Jaar garantie

Wij kunnen u hoogwaardige keukens tegen een betaalbare prijs aanbieden. Wij geven 5 jaar garantie op onze keukens. Dit is voor u het bewijs dat wij volledig achter onze producten staan. Voor ons is dit ook een extra stimulans, om u het allerbeste te adviseren en te leveren. Meer weten over onze keukens of u wilt een afspraak maken? Wij zijn telefonisch bereikbaar op 06 – 12865994. Uiteraard kunt u het contactformulier invullen of een email sturen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.